Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@18:12:41 GMT

افزایش اعتماد اجتماعی با ۱۳ بدر در خانه محقق می شود

تاریخ انتشار: ۱۳ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۴۴۴۷۵۸

افزایش اعتماد اجتماعی با ۱۳ بدر در خانه محقق می شود

شیوع ویروس کرونا موجب شده تا افراد بسیاری به ویژه کادر درمانی، مشکلاتی را تحمل کنند و افزایش اعتماد اجتماعی با ۱۳ بدر در خانه محقق می شود.

خبرگزاری شبستان – ماندران؛ جامعه انسانی به ثبات و آرامش جسمی و روحی،نیاز دارد که در غیر اینصورت شاکله جامعه از هم می پاشد.

 

با از هم پاشیدن شاکله جامعه، دیگر نباید به داشتن وطن و میهن قابل اطمینان، امیدی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هر یک از افراد جامعه با هویت و قومیت های مختلف در واقع جامعه ایران را تشکیل می دهند.

 

ایرانیان با توجه به قدمت بسیار دیرین خود باید برای انتقال تاریخ این سرزمین به نسل های آینده، تلاش و اهتمام فروان انجام دهند.

کمک، همدوستی، محبت، مهربانی از جمله خصایص خوب ایرانیان است که در حال حاضر با توجه به شیوع ویروس کرونا باید نسبت به گذشته، پررنگ تر شود.

 

(13 فروردین) که به نام 13 بدر، مشهور شده از جشن های نوروزی است که اگر نگاهی به تقویم کشورمان بیندازیم به روز طبیعت نامگذاری شده‌ است.

این روز را تعدادی از از افراد، روز نحس می دادند و برای مصون ماندن از  نحسی آن به دامن طبیعت، پناه می برند.

 

روز طبیعت به تعبیری بهره گرفتن از زیبایی ها و آب و هوای پاک است هر چند که در سال های گذشته، شاهد نابودی شاخه های درختان جنگل و باغ ها برای پخت غذا و کباب بودیم و انبوهی از زباله، سوغات مهمان طبیعت بود اما شاید سال جاری باید برای عدم اجازه حضور در چنین مکان های دلگشایی، غبطه بخوریم.  

 

سرهنگ «علی دستور»، معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی مازندران با اشاره به جریمه ۵۰۰ هزار تومانی به قانون شکنان در روز 13 بدر، گفت: تردد و حضور در اماکن تفریحی، گردشگری و ورودی‌های شهرها در روز طبیعت، ممنوع است و با متخلفان برخورد می شود.

 

امروز (13 فروردین) با رفتن در خیابان ها و نگاهی به بوستان ها و پارک های شهرستان قائمشهر نظیر پارک سراج در نزدیکی پل تلار، جاده نظامی، پارک ولیعصر در خیابان ساری و ... شاهد حضور فعال ماموران نیروی انتظامی و مسئولین مربوطه حتی ورودی به این شهرستان از میدان امام  خمینی(رحمت الله علیه) بودم.

 

در حالی که در سال های گذشته در اولین ساعت های 13 بدر، این پارک ها، بوستان ها و خیابان های منتهی به آنها، مملو از جمعیت بود و حتی جای سوزن انداختن نبود.

 

هر چند که عده ای به روستاها و باغ های خویش رفته اند اما اشخاصی که چنین مکان هایی را هم ندارند با در خانه ماندن و انجام رسوم این روز نظیر گره زدن سبزه، خوردن کاهو و ... می توانند از گرفتن ویروس هولناک کرونا، خویش را مصون نگه دارند.

 

پست های نظارتی در راستای اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی جهت کاهش زنجیره انتقال ویروس شوم کرونا در حال انجام است تا هر چه زودتر از این مهمان ناخوانده، رهایی یابیم.   

شیوع ویروس کرونا موجب شده تا افراد بسیاری به ویژه کادر درمانی، مشکلاتی را تحمل کنند و افزایش اعتماد اجتماعی با 13 بدر در خانه محقق می شود.

«الهام یاوری» یکی از شهروندان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در قائمشهر گفت: 70 بهار را دیده ام اما امروز خیابان ها، بسیار خلوت شده و ای کاش بدون ویروس کرونا و رونق کسب و کارها نظیر مغازه داران، شاهد چنین خلوتی در خیابان ها باشیم.

 

«علی لطافتی» یکی از شهروندان به خبرنگار خبرگزاری شبستان در قائمشهر گفت: خیابان بابل این شهر که در 13 بدرهای سال گذشته شلوغ بود، امروز بسیار خلوت شده است و انگار همه در خانه هستند.

 

وی بیان کرد: سرانجام ویروس کرونا از بین می رود و روسیاهی برای افرادی می ماند که با حضور در تجمع ها و عدم رعایت موارد بهداشتی، علاوه بر به خطر انداختن جان خویش، موجب سیاه پوش شدن خانواده ای و فرستادن شخص سالم در قبرستان می شوند.

 

لطافتی اظهار امیدواری کرد که این وضعیت همچنان تا ریشه کنی ویروس کرونا از سوی تمام افراد جامعه نه قشر خاصی، رعایت شود.

گزارش: معصومه علیزاده

پایان پیام/86

منبع: شبستان

کلیدواژه: خیابان بابل ماندن در خانه جاده نظامی ۱۳ بدر کادر درمانی ویروس کرونا روز طبیعت اعتماد اجتماعی ویروس کرونا خیابان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۴۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • اعتماد اجتماعی مردم به فرهنگیان مهمترین سرمایه آموزش و پرورش است 
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود